En Byggeplads i Forandring

-
Forbrugerteknologi har i de sidste 20 år bevæget sig i et tempo, som de færreste af os har kunne følge med i. Fra de første håndholdte mobiltelefoner til smartphones, 4G og tablets. Den nye teknologi tillader os at kommunikere, indhente information og arbejde på en helt ny måde.

Forandring er godt

Ofte kan forandringer opleves som negativt. Forandringer er ukendt, men forandringer er også det eneste som giver fremgang, og medvirker til at vi udvikler os. Man kan diskutere i en evighed, omkring de forandringer vores samfund har gennemgået de sidste par år, men de fleste er enige i, at udviklingen indenfor teknologi er positiv og forenkler vores hverdag gennem bl.a. digitale værktøjer i arbejdsdagen.

 

I ABAX lever vi af teknologi, og vi har udviklet flere produkter som gør hverdagen lettere for dit firma. Vores nye produkt, ABAX Worker, sikre papirløs og korrekt håndtering af dokumentation og tidsregistrering, og det fungerer også som et elektronisk kvalitetssikringsværktøj, som giver dig fuld kontrol på din byggeplads.

ABAX Worker er nemt tilgængelig på mobilen.

 

ABAX is the difference

Ved at tage imod teknologiske fremskridt med åbne arme, og ved at benytte de muligheder som findes, kan dit firma få en mere effektiv og lønsom hverdag. ABAX’ løsninger er rustet til fremtiden, og vi har næsten hundrede udviklere som arbejder på at forbedre og videreudvikle vores produkter med nye funktioner, som vi implementerer hen ad vejen.

 

Ønsker du at se hvordan fremtidens byggeplads kommer til at se ud?

Se her: ABAX Solutions – fremtidens arbejdsplads (Video)

Gå en tryg fremtid i møde med ABAX