Derfor er ABAX Worker effektivt

-
Bergdølmo Entreprenør AS er meget tilfreds med ABAX Worker. ”Vi har nu fået et godt overblik over vores opgaver, og hvordan timerne bliver brugt. Vi har fået en helt ny hverdag, som er langt bedre og mere effektiv end før”, siger Inge Hansen, administrationsansvarlig hos entreprenøren.

Bergdølmo Entreprenør AS er en totalentreprenør med 31 ansatte og mange arbejderer ude på arbeidspladserne til enhver tid, samt mange projekter der kører parallelt med hinanden. De havde brug for et overskueligt system til opgavehåndtering. De fandt hvad de havde behov for med ABAX Worker.

Læs mere om ABAX Worker her

Systemet fungerede med det samme

”Det meste fungerede fra dag èt. Tidligere var det ofte et kaos med papirarbejde og timeregistrerings-lister som skulle føres manuelt. Nu skriver vores ansatte deres timer ind på listerne digitalt via ABAX Worker appen på mobilen - også når de er ude på arbejdspladsen.”

 ”Der er bedre styr på opgaverne. Vi har oversigt over alle vores ansatte på de forskellige arbejdspladser, og de ansatte får de korrekte antal timer de skal have løn for”, fortsætter Inge Hansen på administrationskontoret til Bergdølmo Entreprenør.

 

Savner ikke hverdagen med papirarbejde

ABAX Worker appen til mobilen har været en sand succes blandt de ansatte.

”Appen er brugervenlig og meget nem og enkel at sætte sig ind i. Vi har ikke haft behov for oplæring. Jeg ved at ingen af vores ansatte savner at skrive timerne ned manuelt på papir længere. Det var besværligt, og det var ikke altid at alle timerne blev registreret korrekt”, siger Hansen.

 

Spare tid og penge
De største udfordringer for små- og mellemstore håndværksbedrifter er administration, opgavestyring og tidsregistrering.

Inge Hansen anbefaler ABAX Worker til andre entreprenører og håndværksfirmaer.

”Vi har sparet meget tid og penge på at skifte over til ABAX Worker. Derudover har vi fået bedre oversigt over vores omkostninger på vores projekter. ABAX Worker har gjort vores hverdag lettere, og jeg kan trygt anbefale systemet til andre”, siger Inge Hansen hos Bergdølmo Entreprenør.

Kontakt os

Venligst udfyld kontaktformularen nedenfor, så kontakter vi dig inden for 24 timer. Tilføj gerne hvad din henvendelse drejer sig om, så vi hurtigere kan behandle din henvendelse korrekt.