Kun DU ved hvilke data du har brug for

-
Det er ingen hemmelighed at der findes hundredevis af apps og mobile løsninger til at registrere og indsamle data. Ofte er disse værktøjer bygget op omkring forud definerede formularer og skemaer, som bygger på udviklerens forståelse af virksomhedens behov.
ABAX Worker

Målet med Worker var at skabe et "Mobile Workspace" værktøj som kunne benyttes i både service og transport branchen.

Vi søgte at skabe et værktøj som ikke tvang virksomheder til at arbejde i kasser, men i stedet skabe rammerne til at vores kunder selv kunne forme det værktøj de skulle bruge til den daglige drift af deres virksomhed.

Med et stærkt fokus på brugervenlighed, simplicitet og mulighed for at tilpasses den enkelte virksomheds daglige drift har vi bygget en cloud baseret platform, som ikke har ambitioner om at være det mest avancerede system, men det mest brugervenlige og alsidige system.

Worker lader dig styre projekter og opgaver som fungerer både alene, og som et stærkt supplement til vores GPS tracking og flådestyringsplatform.

For mere information omkring ABAX Worker ring til os på 72 40 66 00 eller udfyld kontaktformularen nedenfor.

Kontakt os

Venligst udfyld kontaktformularen nedenfor, så kontakter vi dig inden for 24 timer. Tilføj gerne hvad din henvendelse drejer sig om, så vi hurtigere kan behandle din henvendelse korrekt.