Øget effektivitet takket være ABAX Worker

-
”Vi har meget at takke ABAX Worker for. Vi tjener både flere penge og spare mere tid”, siger Jon Louis Mjøs, daglige leder og tømrer hos JLM Bygg.

”Vi er en lille travl tømrevirksomhed, som helst vil bruge vores tid effektivt på at bygge, fremfor at sidde inde med kompliceret systemer for opgavestyring, som ikke fungere for os, vores kunder eller vores underleverandører. Derfor er vi positivt overrasket over ABAX Worker. Jeg overdriver ikke når jeg siger, at vi tjener flere penge nu takket være ABAX Worker”, siger Jon Louis Mjøs.  

Han forklarer lidt nærmere:

”Vi tjener flere penge, fordi vi er blevet mere effektive, samt har vi fået bedre kontrol over vores omkostninger. Vi ser hvilke slags opgaver vi tjener penge på, og får registreret det rigtige antal timer, som er blevet brugt på opgaven. Derudover kan vi indtaste timerne, der vil blive brugt til vores underleverandører. Det er utrolig vigtigt for en lille virksomhed at have kontrol over alle administrative led, og her har vi ABAX Worker at takke for”, siger Mjøs.   

Bedre kontrol

Tømremesteren har indset at hans virksomhed, JLM Bygg, også sparer meget tid ved brug af det nye projektledelsesværktøj.

”Alt fungerer rigtig godt. Tidsregistreringen er blevet så let som en leg, og projektledelsen er automatiseret via en meget selvforklarende og god app. Vi spilder ikke tid på papirbeskeder og telefonbeskeder. Jeg har regnet ud, at vi sparer mindst én dag med administration om måneden.”

Anbefaler løsningen til andre håndværkere

Tømremesteren kan varmt anbefale ABAX Worker til andre små håndværkervirksomheder.

”Pengene vi har brugt på at købe projektledelsessystemet, har vi hurtigt tjent ind igen. Til gengæld har vi fået flere tilfredse kunder og underleverandører”, siger Mjøs.

JLM Bygg konkluderer: ABAX Worker – får arbejdet gjort færdigt, legende let!