Registrering af timer på mobilen

-
Vi kender vel alle til besværet, når vi har glemt at registrere vores timer og må prøve at huske alt det vi har lavet i de sidste fire uger på månedens sidste dag? Med ABAX Worker kan du registrere dine timer direkte fra mobilen, uanset hvor du er og lige efter endt arbejdsdag, så du undgår fejl og unødvendig stress.

Korrekt registrering af timer er vigtig i alle virksomheder. Med ABAX Worker får du et værktøj hvor det skal være nemt at registrere timer korrekt. Uafhængig af antal opgaver i løbet af dagen, kan du med få tastetryk registrere din tid, lønart, pauser og tilføje kommentarer.

Timeregistrering med ABAX Worker giver dig:

  • Effektiv og korrekt registrering ved brug af appen
  • Tilgængelighed; altid i lommen – registrering af timer på mobilen
  • Mulighed for at tilføje dine egne lønarter 
  • Slipper for at høre på chefen, hvis timerne ikke er registreret 

Worker er for både arbejdstager og arbejdsgiver

Som både arbejdstager og arbejdsgiver giver vi dig fuld oversigt ved hjælp af forskellige rapporter, mens vi sørger for at blokere for overlappende registreringer og viser dage med manglende rapportering, sådan så man nemt kan efterregistrere.   

Som arbejdsgiver får du egen administratortilgang som giver dig fuld oversigt, og som arbejdstager behøver du kun adgang på din mobil. Det fører til at du nemt kan registrere timer og få adgang til dokumenter om kvalitetssikring og HSE. Du kan også sende afvigelser direkte fra din mobil. 

Lyder det interessant med registrering af timer på mobilen? 

Læs mere om ABAX Worker her.

Eller efterlad dit telefonnummer, så kontakter vi dig.