Ny funktionalitet lanceret i ABAX Worker

-
For nogle uger siden, i begyndelsen af marts, lanceret vi to nye funktioner i ABAX Worker som har været efterspurgt af vores kunder. Dette vil gøre det endnu nemmere at oprette relevante projekter og opnå en bedre og mere effektiv arbejdsproces.

De to nye funktionaliteter er projektskabelon og tjekliste-skabelon.

Projektskabelon

Med projektskabelonen kan du nu oprette komplette projekter endnu hurtigere. ABAX Worker projektskabelon lader dig duplikere og kopiere projekter og opgaver, så du kan bruge mindre tid på kontoret og mere tid på lønsomme arbejdsopgaver. Vi ved at mange af dine projekter ligner hinanden, og med projektskabelonen kan du nu duplikere og lave en kopi af et projekt, udføre de små ændringer som eventuelt er nødvendige, og derefter er du klar til at gå i gang med at arbejde. Super effektivt!

Ved at lave en kopi af et identisk tidligere projekt, får du mere kontrol og mindre risiko ved at nødvendige detaljer ikke går tabt fra et projekt til det næste. Derudover får du øget effektivitet, eftersom du slipper for at oprette et helt nyt projekt ved hver ny opgave. Genialt!

Tjekliste-skabelon

Vi ved at bygge- og anlægsbranchen kræver effektivitet og kontrol samtidig med at fejlmarginen skal reduceres. Derfor lancerer vi nu tjekliste-skabelonen, hvor du nemt og enkelt kan lave dit eget digitale bibliotek. Du bestemmer helt selv hvor simple og kompliceret tjeklister du vil have.

ABAX Worker tjekliste-skabelon tillader at virksomhedens egne rutiner kan udfyldes i appen, og ved hjælp af projektskabelonen går det superhurtigt at tage dine nye tjeklister i brug!

Efterlad dit telefonnummer, og vi ringer til dig for at vise hvor enkelt ABAX Worker er.