Spar mange timer i ugen med nyt digitalt projektstyringsværktøj

-
”Ved brug af det nylanceret projektstyringsværktøj ABAX Worker, fjerner vi mange timer med kedelig administrations arbejde. Vi har fået en helt ny arbejdsgang på kontoret og ude på byggepladsen”, siger Mikael Husberg hos Hag Bygg og Bad.

Med ”kedelig administrations arbejde” referrer Husberg til en masse spørgsmål og opkald fra håndværkerne ude på arbejdspladsen, som blev sendt til hovedkontoret.

”Før brugte vi mange timer ugentligt på opdateringer, svare på spørgsmål om byggetekniske udfordringer, diskutere tegninger og workflow via telefon. Med ABAX Worker er arbejdsdagen blevet enklere for alle. Jeg har oversigt over alle projekter på PC’en, mens arbejderne har en app på mobilen, hvor de har adgang til tegninger, planer og arbejdsopgaver”, siger Husberg.

Bedre for forretningen og kunderne

Kort fortalt betyder dette at daglig leder Husberg kan koncentrere sig om andre arbejdsopgaver end koordinering og planlægning over telefon. Håndværkerne kan også fokusere på deres arbejdsopgaver, i stedet for at bruge unødig tid på telefonen. På denne måde er der flere indtægter at hente, og ikke mindst får alle en mere effektiv hverdag.

”Mundtlige beskeder bliver ofte misforstået. Det er så ærgeligt, da vi mister tid og penge. Nu kommer alle vores planer op i appen, og det er nu enkelt for alle at abejde korrekt og mere effektivt. I sidste ende bliver det også bedre for vores kunder.

ABAX Worker er et utrolig simpelt projektstyringssystem. Vi har prøvet tre store konkurrenter før ABAX, men konkurrenterne var ikke gode nok, da de var for kompliceret. ABAX Worker er lidt enklere at bruge - lidt ligesom en iPhone”, siger Husberg fra Hag Bygg og Bad.