Mød vores yngste super sælger

-
Vil du møde de ansatte i ABAX Danmark, lære dem bedre at kende samt vide hvilken funktion de har i ABAX? Så læs med her:

6 spørgsmål til Romal Sadat 

  • Navn: Romal Sadat     
  • Alder: 19 (soon to be 20) år
  • Stilling: Sales Representative
  • Lokation: København
  • Yndlingsserie/film: 12 Angry men/ Batman The Dark Knight

1. Hvor længe har du arbejdet i ABAX og hvad er det bedste ved dit job?

Har arbejdet i ABAX i 7 måneder. Det bedste ved mit arbejde er mine kollegaer, og det sammenhold vi har formået at skabe. Derudover er det også en skøn udsigt, vi har fra kontoret ud til fælledparken.

2. Beskriv arbejdskulturen i ABAX?

Arbejdskulturen i ABAX er meget moderne, især fordi der er fokus på et kollektivt arbejdsmiljø, da det handler om ”OS” og ikke ”jeg”. Det gør at man får et tættere sammenhold på arbejdet, og man tager afstand fra janteloven. Det medfører at man kommer ind på arbejde med  et smil.

3. Hvad har du lært i den tid du har arbejdet i ABAX, og hvad håber du på at lære/opnå?

Et af de ting jeg har lært, som jeg bruger på arbejdspladsen og i privatlivet er, at man med en positiv indstilling med fokus på at løse problemer, kan nå meget længere end man tror. Den rette indstilling kan hjælpe til alle og hvis man husker at SMILE samtidig, så ! Det smitter nemlig!

4. ABAX har 3 værdier: PROFITABEL, FØRST & ENTUSIASTISK. Hvad betyder disse for dig?

Da jeg startede hos Abax, kunne jeg ikke relatere mig til de 3 værdier, men i dag er det tydeligt for mig at se, at det er dét som gør vi i Abax fungerer. 

5. Nok om ABAX, fortæl lidt om dig selv. Hvad laver du i din fritid?

Jeg har altid haft en flair for kampsport, og har dyrket lidt boksning og krav maga, i det seneste år, men lige nu har jeg trappet lidt ned, og har fokus på styrketræning og programmering på basic-niveau.

6. Hvis du kunne låne en evne fra en superhelt, hvad viIle det være?

Gad godt at være Batman, men han har jo som sådan ikke nogle superkræft. Selv om det næste er umuligt, at gøre mig klogere end jeg allerede er, så nok super intelligent.

Tusind tak og held og lykke i ABAX!

- Forskellen er ABAX. Forskellen er DIG -