Mød vores Danske Marketing Koordinator

-
Vil du møde de ansatte i ABAX Danmark, lære dem bedre at kende samt vide hvilken funktion de har i ABAX? Så læs med her:

6 spørgsmål til Sadaf Naz Ali

  • Navn: Sadaf Naz Ali
  • Alder: 25
  • Stilling: Marketing Koordinator
  • Lokation: Bergen
  • Yndlingsserie/film: Game of Thrones

1. Hvor længe har du arbejdet i ABAX og hvad er det bedste ved dit job?

Jeg har arbejdet i ABAX siden august 2017, og jeg elsker mit job! Som den ansvarlige for al markedsføring på det danske marked, har jeg mange forskellige roller jeg skal jonglere. Det er udfordrende og interessant! Det bedste ved mit job er, når jeg kan se resultatet af de strategier vi har sat i værk på det danske marked.

2. Beskriv arbejdskulturen i ABAX med 3 ord?

Inspirerende, lærerigt og sjovt!

3. Hvad har du lært i den tid du har arbejdet i ABAX, og hvad håber du på at lære/opnå?

På kort tid i ABAX, har jeg tillært mig en masse ny viden inden for markedsføring i IT-branchen. Jeg håber, at jeg kan være med til at booste ABAX brandet i Danmark.

4. ABAX har 3 værdier: PROFITABEL, FØRST & ENTUSIASTISK. Hvad betyder disse for dig?

Jeg prøver at leve op til disse værdier i mit daglige arbejde. At være profitabel og først handler for mig om at tage de rigtige valg på de rigtige tidspunkter, der giver værdi for vores kunder og virksomheden. Hvis vi gør dette med entusiasme, er vi i mine øjne succesfulde.

5. Nok om ABAX, fortæl lidt om dig selv. Hvad laver du i din fritid?

Som ny i Norge elsker jeg at tage på fjeldtur og være ude i den smukke norske natur. Derudover elsker jeg at bage, og det betyder, at jeg også må bruge tiden på at løbe i fitnesscenteret for at forbrænde alt det jeg bager.   

6. Hvis du kunne låne en evne fra en superhelt, hvad viIle det være?

Hvis jeg skal vælge en superhelt skal det være Batman. Hans evne til at udtænke hans fjender og forudsige deres næste træk længe før de sker, er en god egenskab at have. Hvis jeg havde den evne, ville jeg bruge den til at få informationer om vores konkurrenter.  

Tusind tak og held og lykke i ABAX!

- Forskellen er ABAX. Forskellen er DIG -