ABAX I OFFENSIVEN

-
ABAXSANDEN009_lågupplöst

Vi er nu inde i den 3. uge i august og for os i ABAX har det virkelig været en fantastisk periode med ansættelse af 33 nye fantastiske medarbejdere som det definitive højdepunkt.  At vi øger antal medarbejdere med 25 % er et klart vidnesbyrd om vores offensive vækststrategi, vi synes selvfølgelig det er rigtigt sjovt. For dig som kunde betyder det at du i ABAX er garanteret en leverandør som vil være her de næste mange år. En mindre virksomhed som af forskellige årsager må dreje nøglen om betyder penge ud af din lomme, fordi du skal ud og finde en helt ny leverandør

Forskellen er ABAX skolen.

Hvordan er det så lige man lykkes med at ansætte så mange nye mennesker på en gang? Svaret er helt enkelt – ABAX skolen. For ABAX er det alfa omega at alle som begynder hos os, virkelig får lov til at mærke den energi og kultur som gennemsyrer alt vi gør i det daglige.  Med kontorer i alle de nordiske lande og i England, vil der naturlig nok være forskellige måder at gøre tingene på, derfor er det vigtigt at sørge for at alle nye medarbejdere lære the "ABAX way". Lykkes vi med det skal du som ABAX kunde møde den samme høje kvalitet og service i hele værdikæden, uanset i hvilket land du køber dit ABAX produkt.

Work Hard - Have Fun

Kan alle få et job i ABAX? – ABAX er kendte for at være benhårde på interviews og tests og det har vist sig at det ikke er hvem som helst som slipper igennem nåleøjet. Der er specielt 2 ting som vi ser efter i vores medarbejdere – gode holdninger og høj arbejdsmoral. Vores Viceadministrerende direktør siger det således:

«Vigtigst af alt er at få fat i folk med gode holdninger og arbejdsmoral, Kundskab og færdigheder kan læres.." - Bjørn Erik B. Helgeland, COO, ABAX as

De som kommer gennem nåleøjet vil møde en arbejdsplads hvor tempoet er højt og krævende men hvor der også er plads til fis og ballade. Tilfredse ansatte er af et af vores vigtigste mål for at vi kan udvikle os og tilbyde dig, som ABAX kunde, høj kvalitet på både kundeservice og produkt.

«ABAX lederens vigtigste opgave er at træne, udvikle og lede vores medarbejdere"

-Bjørn Erik B. Helgeland, COO, ABAX as

Med det i mente er vi super offensive når det gælder videre vækst og håber at du som kunde vil være med videre på rejsen.

Rigtig god Weekend!

/Kenneth Hansen