ABAX REDDER DAGEN - IGEN!

-
Ikke bare har du dokumentationen i orden overfor SKAT, men ABAX viser nok en gang at vores enhed også er en glimrende sporingsenhed.

I tirsdags kunne man i den norske avis, Nettavisen, læse om vores norske kunde Abildsø Elektriske som havde fået deres bil stjålet men fandt den igen takket være deres ABAX Kørebog. Da Stian Karlsen mødte på arbejde mandag morgen, opdaget han det mange håndværkere frygter aller mest - bil og værdifuldt udstyr var pist væk! Stian var smart og logget sig lynhurtigt ind på firmaets kørebog hvorefter politiet kunne køre direkte til den stjålne bil.

Historien om Stian og Abilsø Elektriske er ikke et en-gangs tilfælde. Vi er ugentligt i kontakt med kunder og politietater i Norge, Sverige , Danmark, Finland og England for at hjælpe dem med at spore biler og værdifuldt udstyr. I det fleste tilfælde med ender det med at vi finder både udstyr og biler. Eksempelvis havde en af vores større internationale kunder 123 tilfælde af tyveri hvor der var monteret en ABAX enhed. Genfindingsprocenten var på 100% !

Så er det jo sådan at det aller meste af udstyr vores kunder har, allerede er forsikret. Men den feedback vi får fra kunderne er at det jo ikke er selve tabet af de materielle værdier som ødelægger deres nattesøvn. Det er simpelthen tab af arbejdstimer. For et større entreprenørselskab koster det rigtigt meget hvis de er nødt til at stå flere dage på en byggeplads uden f.eks. en gravemaskine eller andet kostbart udstyr. Derfor har de fleste i branchen en kørebog i bilen og udstyrskontrol på deres udstyr.

Hvis du har værdifult udstyr som du vil ha sporing til, eller bare har lyst til at vide mere om vores produkt, så ring os på 72 40 66 00 eller læs mere her