ABAX gæster Vejle Stadion!

-
Nu har du chancen for at deltage på endnu et af vores fagseminarer om SKAT, persondataloven og elektroniske kørebøger. Vi har i en årrække afholdt disse seminarier over hele Skandinavien og denne gang er turen kommet til Vejle.
Seminar_2015_DK_2

Seminaret afholdes på Vejle Stadion, den 28 maj kl 08.30.

ABAX skal være en problemløser for de som bruger bil i arbejdet, ABAX seminaret er en vigtig arena for at sørger for at vores kunder er opdateret på alle områder der drejer sig om at have elektroniske kørebøger i bilerne. På den måde slipper netop DU at havne i kløerne til SKAT. De som har deltaget på vores seminarier i f.eks. København, har gået hjem med både faglig information fra SKAT og information om hvordan ABAX kan gøre deres dagligdag lidt nemmere.

Så hvis du synes at regelværket omkring Gulpladebiler og papegøjeplader er bøvlet og uoversigtelig? Ved du hvad forskellen er på en specialindrettet gulpladebil og en som ikke er det? Og hvad konsekvensen er hvis du kører privat i bilerne? Hvad må jeg og hvad må jeg ikke hvis jeg har skiftende arbejdssteder? Kan jeg bruge bilen privat hvis jeg ingår i en vagtordning?

Dette er bare nogle af alle de spørgsmål du får et svar på den 28 Maj

Vi går også igennem persondataloven og hvordan den regulerer din  brug af datainformationer fra den elektroniske kørebog.

Du kan tilmelde dig vores seminar her. 

Vi ses i Vejle! :)

/Kenneth