Alle tiders skæbnekamp i vente..

-
Jeg sidder i skrivende stund på et hotel i København. Der er 5 timer til kampen Danmark mod Sverige starter og hotellobbyen er allerede farvet gul og blå af svenske fans... Bartenderen løber lettere stresset frem og tilbage for at slukke den svenske øl-tørst. Jeg tænker; fint.. så længe de ikke slukker måltørsten i aften, så kan vi lade øllet flyde..
Danmark-Sverige.

For begge hold er det i sandhed afgørelsens time og Nicolai Jørgensens vigtige 1-2 reducering i Stockholm kan meget vel gå hen at blive et af de vigtigste mål i hans karriere.

Vi i ABAX er  selvfølgelig at finde på lægterne når holdene tørner sammen kl 20.45. I som har fuldt ABAX over tid ved at vores kærlighed til fodbolden er vigtig. For os er fodbolden fantastisk til at bringe folk sammen. Hvad end det er sportslige højdepunkter eller nederlag, så skaber fodbolden følelsesmæssige reaktioner og følelser skaber relationer.  Perfekt for alle virksomheder som ønsker at sælge noget – relationer er key. Derudover er kampen set fra vores perspektiv, helt perfekt.  Med medarbejdere fra hele Skandinavien, specielt for de danske og svenske medarbejdere  kommer det uanset til at svie lidt ekstra meget for den tabende part at møde ind til arbejde i morgen tidlig -  Retten til at håne er sikret for resten af året.

Det begynder langsomt at sive ind hvor vigtig og betydningsfuld denne kamp egentlig er.. Det er Sverige, vi kan bare ikke tabe mod Sverige og ikke i aften.

Startopstillingen tikket ind på min telefon og viser at vores kære Morten Olsens har taget konsekvensen af en relativ laber indsats efter kampen på Friends Arena i Stockholm i lørdags. Startopstillingen mod Sverige er følgende:

Kasper Schmeichel; Lars Jacobsen, Simon Kjær, Daniel Agger, Riza Durmisi; Thomas Delaney, Pierre-Emile Højbjerg, Christian Eriksen; Yussuf Poulsen, Nicklas Bendtner, Nicolai Jørgensen

God kamp!

/Kenneth Hansen

Danmark_-_Sverige_1_415679a