En Vanvittig tid på arbejdet…. March Madness!

-
Marts var ikke nogen almindelig måned for medarbejderne i ABAX. Der er penge i loftet, bingo plader, udklædning og mere galskab.

ABAX mål er at have 80% tilfredse medarbejdere. Det arbejder vi hårdt på hele året, men i marts skille vi os lidt ekstra ud, for der har vi noget vi kalde March Madness. I løbet af March Madness er der penge i loftet, bingo plader, udklædningsdage og meget mere. Alt dette gør vi for skabe begejstring, glæde og galskab i hverdagen. Dette bidrager til at alle tør give lidt mere og komme ud af deres komfort zone. Ved at have glade medarbejdere får vi også tilfredse kunder hvilket er meget vigtigt for os.

Vores vision er: Forskellen er ABAX. Dette ønsker vi at vise på alle måder både eksternt og internt i virksomheden. ABAX har kontorer i Norge, Danmark, Sverige, Finland og England og ønsker det samme fællesskab og iværksætteånd skal gå på tværs af landegrænserne. Der er dage hvor alle går i den samme farverige T-shirt eller klæder sig ud som det modsatte køn alt sammen giver en ekstra latter på kontoret. Dette gør livet på arbejdet sjovere og mere inspirerende for de ansatte og skaber et unikt fællesskab.