Medarbejdere i ABAX - Hans Jacobsen

-
I den første af mange blogposter vil vi fremadrettet møde nogle af de som til daglig arbejder i ABAX. Vi starter i dag med Hans Jacobsen – Booking Supervisor i ABAX.
Hans-131

Hans er 26 år gammel og kommer fra Tinglev i Sønderjylland. I 2015 fik han arbejde i ABAX og deler i øjeblikket sin tid mellem Norge og Holland, hvor han til daglig arbejder med, inspirerer og coacher vores hollandske booking team i Amsterdam. ABAX er en stor nordisk og europæisk virksomhed og vi har kontorer i 6 lande.

Hvilke ting har du lært i tidligere jobs, som du i dag kan bruge i ABAX?

At være service indstillet over for vores kunder og altid yde den bedste service. Og min uddannelse som Lastvognsmekaniker, giver mig en rigtig god baggrund for god rådgivning til kunderne.

Hans har også en klar opfordring til andre som ønsker at søge job i ABAX og om hvorfor de bør søge.

- Hvis de vil udvikle sig, få nogle fantastiske kollegaer i et meget godt miljø, så er det helt sikkert her de skal søge

Hans er dygtig til sit arbejde og som booker er det en af de sjoveste, mest lønsomme men også den  hårdeste stilling, rent mentalt, man kan have i ABAX. Men skal virkelig være på dupperne hver eneste dag. Hans fortæller os blandt andet dette om hvad der kræves for at blive rigtig god som booker i ABAX.

- Det kræver at man gør mange små ting rigtig hver dag. Man skal være struktureret, målbevist, løsningsorienteret, åben overfor nye mennesker, have en høj aktivitet, godt kundskab til vores produkter, tjenester og vores metoder og være god til at lytte hvad personen i den anden ende af telefonen siger.

Arbejdsmiljøet i ABAX er noget som mange af vores medarbejdere trækker frem hvis de skal fortælle om det bedste med ABAX.  På direkte spørgsmål om Hans har nogle favoritkollegaer i ABAX, svarer han.

– Ja, det har man vel altidJ Men hvis jeg skal skrive dem ned bliver listen med navne noget der ligner 93 stk. Noget af det bedste hos ABAX er mine kollegaer, ingen tvivl om det.

Hvad er det vigtigste du har lært siden du begyndte i ABAX?

-ABAX har lært mig meget om mig selv, jeg har udviklet mig meget personligt som også gør at jeg er blevet opmærksom på ting jeg ikke var før. Og nok det mest vigtige jeg har lært indtil nu, her hos ABAX er at man ikke skal sætte begrænsninger for sig selv, alt er muligt så længe man tør tage chancen.

/Kenneth

Har du lyst til at blive Hans’ kollega? Send os din ansøgning i dag på kundecenter@abax.dk og fortæl os hvorfor du vil arbejde i ABAX. Mærk ansøgning med "Hans’ kollega"