Medarbejdere i ABAX – Rikke Jensen

-
Den næste i vores føljeton om "Medarbejdere i ABAX" er Rikke Jensen. Vi har taget en snak med hende om det at være helt ny i ABAX, og hendes tanker omkring jobbet som Quality Coordinator i Danmark.
RIkke Jensen

Rikke er 36 år og bosat i København. Hun er helt ny hos os, og vi var så heldige at hun valgte at takke ja til jobbet som vores nye Quality Coordinator i Danmark. Som Quality Coordinator bliver hendes rolle at arbejde i tæt samarbejde med vores salgsteam, supportafdeling og resten af vores kvalitetsafdeling i ABAX.

Rikke var en ud af mange ansøgere til jobbet og vi har snakket med hende efter par uger i hendes nye job, blandt andet om hvorfor hun søgte jobbet i ABAX.

Jeg søgte stillingen, da jeg syntes den virkede spændende og alsidig, med mulighed for at  benytte mine forskellige kompetencer fra tidligere jobs, samt en god mulighed for nye udfordringer og udvikling. Derudover syntes jeg at ABAX virket som en spændende og ambitiøs virksomhed, hvor jeg så store fordele med produkterne, da I både udvikler jeres eget software og hardware. Jeg syntes også det var en fordel at det er en norsk virksomhed, som primært har størstedelen af udviklingsafdelingen samlet  på hovedkontoret i Larvik. Nordiske virksomheder og produkter er globalt set kendt for at være troværdige, samt levere en god kvalitet og service. Da jeg både har tilknytning til Danmark og Norge, samt trives i et internationalt og mangfoldigt miljø, så jeg også dette som en stor fordel i forhold til ABAX.

Hvad var dit første indtryk af ABAX?

Jeg fik fra starten et meget positivt indtryk af en ambitiøs virksomhed. Da jeg ringede for at få mere information om stillingen, blev jeg mødt af en meget imødekommende personlighed, som tog sig god tid til at fortælle om ABAX og stillingen.

Hvordan synes du at rekrutteringsprocessen fungerede ?

Det var en fantastisk rekrutteringsproces. Nu har jeg selv en tidligere baggrund som personalekonsulent, og ABAX gør virkelig meget ud af hele ansættelsesforløbet. For det første var der en lang tidsfrist for interesserede kandidater, til at sende deres ansøgning - Et tegn på at en virksomhed er villig til at tage sig god tid, for at finde den helt rette kandidat. Efter ansøgningsfristens udløb blev alle udvalgte kandidater til stillingen, inviteret til et  informationsmøde, hvor vi fik en præsentation af ABAX samt en uddybende beskrivelse om stillingen. Efter jobsamtalen fik jeg mulighed for at besøge både det danske og norske kontor, hvor jeg mødte dem som kunne blive mine fremtidige kollegaer og ledere, og de kunne lære mig bedre at kende. Så det var absolut en meget positiv proces.

Hvad glæder du dig mest til at arbejde med?

Det hele. Det er jo spændene at starte op med nye opgaver. Men jeg glæder mig til at blive godt kendt med produkterne, mine kollegaer, alle processer og strukturer - For at jeg hurtigst mulig bliver et aktiv for ABAX, mine kollegaer og vores kunder.

Der snakkes gerne om hvor vigtig det er med en god organisationskultur og et godt arbejdsmiljø - hvad kendetegner en god kultur og et godt arbejdsmiljø for dig?

For mig er det vigtigste en åben, ærlig, respektfuld, mangfoldig, energisk og et dynamisk miljø.

Hvilke egenskaber/erfaringer fra tidligere jobs tager du med dig ind i dit nye job i ABAX?

Jeg har flere års erfaring med salg og kunderelationer, samt koordinering af projekter. Ved at kunne kombinere mine alsidige kompetencer og erfaringer som består af et godt overblik, salg, kunderelationer, rådgivning, implementeringer, koordinering og support –Samt mit servicegen, håber jeg at kunne blive et godt bindeled mellem kvalitetsafdelingen og de andre afdelinger i ABAX.

/Kenneth

Har du lyst til at blive Rikkes kollega? Send os din ansøgning i dag på kundecenter@abax.dk  og fortæl os hvorfor du vil arbejde i ABAX. Vi er en virksomhed i stærk vækst, så selv om vi eventuelt ikke mangler nye folk på det tidspunkt du sender en ansøgning til os, så beholder vi dine oplysninger til det tidspunkt vi har brug for flere folk. Mærk ansøgning med "Rikkes’ kollega"

image2 (002)