NU er vi over 200!

-
BLOGGBILD-forelasning[1]

- Jeg har brugt den forgangne uge til at tænke lidt tilbage på året som gik og på strategi-seminaret i januar 2014, altså for et år siden. Jeg bliver nødt til liiige at nive mig lidt i armen fordi vi har faktisk mere end fordoblet vores organisation på 12 mdr. Det føles helt vildt, en fed og stolt følelse over at være med på dette breder sig i kroppen. Jeg sidder og kigger rundt på alle mine 200 spændte kollegaer, alle sidder i salen og venter på at vores vice administrerende direktør Bjørn Erik B. Helgeland entrer scenen – NO EXCUSES står der med store fede hvide bogstaver bag scenen...Ingen Undskyldninger!

2015 – No Excuses

ABAX afholder to strategi-seminar hvert eneste år, et i januar og et i august. Vores strategi seminar markere samtidig afslutningen på ABAX-skolen og tema for årets event var No Excuses – Ingen Undskyldninger!

Som altid er det en let blanding af seriøse indslag og underholdning, som sådanne arrangementer nu en gang altid er. Men det er også her at vi ser tilbage på året som gik – Gjorde vi det vi sagde vi skulle gøre i januar 2014? Nåede vi vores mål?

Det er også her vi sætter den videre kurs for 2015 sådan at du som kunde vil mærke at vores produkter bliver endnu bedre, at service og kvalitet fortsat er høj. Vi ved vi har markedets bedste produkt men vi er også klar over at vi er i marked hvor der er sylskarp konkurrence. Hver dag må vi tænke at vi skal udgøre forskellen for dig som kunde, sådan at vi også i 2015 kan tilbyde jer verdens førende elektroniske kørebog.. Derfor har vi ingen undskyldninger i 2015 – Ingen undskyldninger for at ikke at yde vore kunder den samme høje kvalitet som vi gjorde i 2014. Ingen undskyldninger for ikke at være problemløseren for alle jer som bruger bil i forbindelse med arbejde.

The ABAX-WAYI august 2014 ansatte vi 33 nye og da skrev jeg om hvad som er vigtigt hvis man ansætter så mange på samme tid. Det samme gør sig naturligvis gældende når man ansætter 61 nye fra Norge, Sverige, Danmark, UK og Finland – samtidigt! Med kontorer i forskellige lande vil der over tid skabes egne måder at gøre tingene på. Det er en stor organisationsmæssig udfordring for alle virksomheder som operere i flere land med flere kontorer – det er altid ekstremt vigtigt at alle trækker i den samme retning mod de samme mål, uafhængig af hvilket marked og land der arbejdes i. Derfor bruger vi ABAX-skolen i Larvik for at sørge for at alle nye ansatte lære "the ABAX Way". Det sikrer at du som ABAX-kunde møder den samme høje kvalitet og service i hele værdikæden uanset hvor du køber vores produkter – No Excuses!.

Vi ses!

/Kenneth
No excuses