Velkommen i Parken!

-
I denne uge tilegner jeg mit blogindlæg og spalteplads til vores nyligt indgåede sponsorsamarbejde med Skandinaviens største fodboldklub - FC. København. Det er vi meget stolte af og håber vores kunder også vil nyde godt af det. Uanset om du hepper på byens hold, drengene fra Vestegnen eller ulvene fra Midtjylland så venter der fantastiske oplevelser i Parken.
fckobenhavn

Sponsoraftaler kan for nogle måske virke lidt diffust, hvad er det lige man får og hvordan måler man det? Uanset så er sponsorater tit en vigtig del af selskabers markedsføringsstrategi. For os i ABAX er sponsorater en meget vigtig del af vores kommunikation og markedsføring. Vi forsøger også at være tydelige på hvad vi bruger dem til. For ABAX er det kort fortalt i gennem sponsoratet at vi bygger gode relationer til nye og eksisterende kunder, vores ansatte og samfundet vi er en del af. 

Hvorfor lige FCK?

I ABAX har vi i flere år haft stor succes med at indgå sponsoraftaler med fodboldklubber. Dels fordi en stor del af vores kundegruppe generelt set elsker fodbold mindst lige så meget som vi selv gør. Men også fordi, og endnu vigtigere, at der skabes gode relationer i og omkring fodboldklubberne. Noget som har fungeret rigtig godt for både os og vores kunder. At bygge gode relationer er en vigtig del af det og drive en fodboldklub, samtidigt som det er en vigtig del af det og drive en forretning. At kombinere de to ting er perfekt for os og er fællesnævneren i alle vores sponsorater.

Med det i mente var det naturligt at FCK var en af to aktører, i det danske marked, som vi var meget nysgerrige på. Men fra vi gik ind ad døren i receptionen til dagen hvor vi underskrev en aftale med FCK,  må jeg sige at vier imponeret over måden alt foregår på inde i  FC. København. Professionaliteten er høj og kombineret med både fokus på business, kundeservice og stor entusiasme så fungerer det perfekt for os. FCK deler i høj grad vores kærne-værdier. Samtidig er klubbens blevet en stor skandinavisk aktør, med en norsk træner og mange svenske spillere har FCK’s sponsorværdi vokset sig langt udenfor Frederiksberg og København.

Rammerne er lagt for et rigtig godt partnerskab som vi er sikre på vil komme vores kunder til gode i lang tid fremover.

Der er med andre ord lagt i kakkelovnen til nogle fantastiske oplevelser uanset hvilket hold du holder med. Så om du er Brøndby fan eller FC Midtjylland er dit hold, så håber vi at du vil, som os, glæde dig over mange gode fodboldoplevelser i Parken sammen med os og andre ABAX kunder.

Håber vi ses i Parken!

/Kenneth