Velkommen til et nyt seminar i Parken!

-
Måske går du og overvejer om GPS trackere er det rigtige valg for din virksomhed? Hvordan er skattereglerne lige omkring gulpladebilerne og hvad er egentlig forskellen på en specialindrettet og en ikke-specialindrettet bil?
Parken 31maj

Tirsdag 31. maj gæster vi igen Telia Parken. ABAX seminaret har efterhånden blevet en vigtig arena som er vigtig for at vores kunder og andre interesserede har chancen til at blive opdateret på de seneste skatteregler og andet som berører det at have GPS tracker og elektroniske kørebøger i sine biler.

De som har deltaget på vores seminarier har gået hjem med både faglig information om reglerne omkring firmabilbeskatning og lidt information om hvordan ABAX kan gøre arbejdsdagen lidt nemmere.

Så synes du at regelværket omkring gulpladebiler og papegøjeplader er lidt bøvlet og uoverskueligt? Ved du hvad forskellen er på en specialindrettet gulpladebil og en som ikke er det? Hvad konsekvensen er hvis du kører privat i bilerne? Hvad må jeg og hvad må jeg ikke hvis jeg har skiftende arbejdssteder? Kan jeg bruge bilen privat hvis jeg indgår i en vagtordning?

I løbet af seminaret kommer vi også til at gennemgå persondataloven og hvordan den regulere behandling af indsamlede dataoplysninger fra den elektroniske kørebog. Er det ok at overvåge de ansatte og hvordan undgår jeg at de bliver sure og føler sig overvåget?

Sæt kryds i kalenderen den 31. maj og tag en kollega med ind i Telia Parken.

Tilmeld dig her.

Vi ses!

/Kenneth