Nye kræfter i ABAX Danmark

-
Der er i øjeblikket stor efterspørgsel på teknologi, der kan gøre hverdagen nemmere for de som arbejder i erhvervslivet. Dette har ledt til større aktivitet i ABAX og dermed også flere kompetente medarbejdere, som kan imødekomme det store behov.

Den store efterspørgsel på telematik teknologi betyder, at flere og flere kunder får øjnene op for ABAX’s fleksible og brugervenlige produkter. I takt med at flere kunder er kommet til, har ABAX i det seneste år haft vokseværk for at imødekomme den store efterspørgsel.

For blot en uge siden startede 72 nye medarbejdere i ABAX, og de blev fløjet til hovedkontoret i Larvik, Norge fra henholdsvis Polen, Holland, Sverige, England, Kina og selvfølgelig også fra Danmark. De havde et grundigt kursus på ABAX skolen, hvor de blev testet i forståelsen af virksomhedens forretning og værdier.

Det danske kontor er i denne uge derfor blevet fornøjet med udvidelsen af salgsteamet, og 7 kompetente og energiske medarbejdere er klar til at gøre en forskel i ABAX og for vores kunder. De har en masse gå-på-mod og fantastisk energi spækket med humor.  

I ABAX betyder en ny medarbejder, ny viden og nye ideer. Vi værdsætter vores medarbejders ideer og kompetencer, da vi tror på at kreativitet og inspiration tilkommer, når vi har det sjovt på arbejdet. Dette skaber glade, tilfredse og dygtige medarbejdere, som kan yde den bedste service til vores værdifulde kunder.  

Vi er ekstremt stolte af at byde Jan, Bettina, Daniel, Romal, Pernille, Nicholas og Hans velkommen til ABAX Danmark.

 

The Difference is ABAX.