SKAT var med på noderne

-
Onsdag 24. september lagde Industriens Hus fantastiske rammer for det første ABAX-seminar i Danmark. Dagens tema var SKAT, Persondataloven og elektroniske kørebøger.
Seminar

SKAT var selv til stede for at gennemgå regelværket for de mange som havde mødt op i Industriens Hus. Deltagerne fik et rigtig fint indblik i regelværket. Seminardeltagerne fandt hurtigt  ud af regelværket er ret kompliceret for de fleste, selv om SKATs repræsentant gjorde et godt forsøg på at forklare reglerne for gulpladebilerne.

Efter vi har haft stor succes med fagseminarer, i både Norge og Sverige,  var nu turen kommet til Danmark. Vi har en klar målsætning om at afholde flere seminarer i Danmark. Det er en god måde, for alle vores kunder i Danmark, at få muligheden til at lærer mere om hvilke regler man som virksomhedsejer skal forholde sig til.

Erfaringen som ABAX har er, at selv skatte-myndighederne ikke kan deres eget regelværk til fulde, specielt i forhold til reglerne for gulpladebiler og de fulde konsekvenser hvis man bryder reglerne.

Derfor kan problemet opstå idet du som virksomhedsejer, uvidende har brudt reglerne og SKAT kan bevise deres mistanke. Da klapper fælden og det er dig mod systemet og du skal selv løfte bevisbyrden for at du til daglig ikke kører privat i din gulpladebil. ABAX ønsker at være problemløser for alle som bruger bil i forbindelse med sit arbejde.

Vores råd er derfor krystalklart  - Ha' din dokumentation i orden og ikke kør privat i din gulpladebil.

ABAX ønsker med seminaret at være med til at oplyse og og informere vores kunder, sådan at de undgår at havne i kløerne til SKAT.De som deltog på seminaret i København, gik hjem med både faglig information fra SKAT og information om hvordan ABAX kan gøre deres dagligdag i virksomheden lidt nemmere.

Vi vil gerne sige tak til alle jer som deltog og på gensyn!

/Kenneth Hansen