Kan du nok om skattereglerne?

-
Måske går du og overvejer om GPS trackere er det rigtige valg for din virksomhed? Hvordan er skattereglerne lige omkring gulpladebilerne og hvad er egentlig forskellen på en specialindrettet og en ikke-specialindrettet bil? Tag en kollega med ind I Parken og få svar på alt sammen den 30 September!
Seminar_2015_DK_3

Onsdag 30. september gæster vi igen Telia Parken hvor vi sammen med SKAT inviterer til et halvdagsseminar. I ABAX siger vi at vi skal være en problemløser for de som bruger bil i forbindelse med arbejde. ABAX seminaret er i så måde en vigtig arena for både vi og vores kunder. Det er en arena som sørger for at vores kunder og andre interesserede har chancen til at blive opdateret på de seneste skatteregler og andet som berører det at have GPS tracker og elektroniske kørebøger i sine biler.

De som har deltaget på vores seminarier har gået hjem med både faglig information fra SKAT og information om hvordan ABAX kan gøre deres dagligdag lidt nemmere.

Så synes du at regelværket omkring gulpladebiler og papegøjeplader er lidt bøvlet og uoverskueligt? Ved du hvad forskellen er på en specialindrettet gulpladebil og en som ikke er det? Hvad konsekvensen er hvis du kører privat i bilerne? Hvad må jeg og hvad må jeg ikke hvis jeg har skiftende arbejdssteder? Kan jeg bruge bilen privat hvis jeg indgår i en vagtordning? Disse er blot nogle af de spørgsmål som du vil kunne få et direkte svar på fra SKAT.

I løbet af seminaret kommer vi også til at gennemgå persondataloven og hvordan den regulerer behandling af indsamlede dataoplysninger fra den elektroniske kørebog. Er det ok at overvåge de ansatte og hvordan undgår jeg at de bliver sure og føler sig overvåget?

Sæt kryds i kalenderen den 30. september og tag en kollega med ind i Telia Parken.

Tilmeld dig her.

Vi ses!

/Kenneth