Uvidenhed om SKATs regelværk kan koste dig dyrt!

-

For langt de fleste derude i det ganske land er skattereglerne for biler på gule plader, papegøjeplader og varebiler,ikke noget vi går og tænker over i det daglige. Hvilke krav er der nu lige til gulpladebilen, hvad skal indberettes til SKAT og hvad er konsekvensen hvis jeg bryder reglerne og bruger mesters bil til f.eks. at køre ungerne til fodbold?

Disse spørgsmål er noget ABAX har mødt og arbejdet med i mange år, på kryds og tværs af de skandinaviske lande. Alle vores ansatte bliver uddannet og certificeret i skattereglerne for erhvervsbiler og persondataloven som en del af ABAX skolen.  Selv om reglerne i de pågældende lande ikke er fuldstændig ens, så er fællesnævneren krystalklar: Kør ikke privat i bil på gule plader, punktum.

Vores erfaring er at de fleste jo gerne vil følge reglerne men på grund af travle hverdage, kombineret med alle de andre regler som en virksomhedsejer nu engang er tvunget til at forholde sig til, så får man simpelthen bare ikke læst alt det som står med småt eller paragraf dit, og paragraf dat.

Derfor begyndte vi for nogle år siden at arrangere seminarer og informationsmøder for vores kunder. Vi har altid opretholdt en  god dialog med SKAT og datastyrelsen i de respektive lande og begge instanser deltager som regel også på vores seminarer for at forklare de gældende regler direkte til vores kunder.

Det er altså ikke kun et produkt man får hvis du bliver kunde hos os. Vi sørger for at du som kunde får mulighederne til at få den nødvendige oplæring og derfor kan være tryg på hvad reglerne faktisk er.  Det sikrer at man ved hvordan man, som ejer af en virksomhed med erhvervsbiler, også kan lærer drengene hvordan de skal bruge bilerne. Så slipper man jo også at være en del af diverse avisoverskrifter så som  " Tur til Svigerfar koster 700 000"  Hvis først SKAT står i døren, så er det simpelthen for sent hvis man ikke har styr på dokumentationen og det kan koste dig dyrt!

Forskellen er kundskab!

Vores næste seminar er den 24. september og finder sted i Industriens Hus i København. Der kommer snart en invitation i din indboks.

/Kenneth Hansen