Offentlig Sektor

Ønsker du at kunne tilbyde bedre kundeservice? Hvad med at være mere effektiv, samtidig med at du sørger for korrekt dokumentation og overholder skattereglerne?

God og effektiv service er et vigtig parameter for alle som arbejder inden for Offentlig Sektor. ABAX hjælper dig med, at holde dig inden for budget, få nøjagtig dokumentation, være i overensstemmelse med gældende skatteregler og yde bedre kundeservice. Vi kan også hjælpe dig med at holde styr på dit udstyr ved at dokumentere hvordan det bliver brugt. Du får overblik over hvor bilerne og medarbejderen er, samt sørger ABAX for at al dokumentation er samlet ét sted, og præsenteret i et digitalt kort. 

ANBEFALTE ABAX PRODUKTER
NYTTIGE TILLÆGSTJENESTER
HVAD SIGER VORES KUNDER

ABAX Triplog

We've got this og ABAX has this pakken

Læs mere og se pakke indhold

ABAX Equipment Control

Where was it pakken

Læs mere og se pakke indhold

ABAX Maps

Vil give dig adgang til tjenester som ABAX Fleet Control og ABAX Traffic Flow for at hjælpe dig med at styre din flåde mere effektivt.  

ABAX Reports

Vi har tilpasset forskellige rapporter efter de eksisterende skatteregler og kunders behov.

ABAX Assist

Tilpasser vigtige rapporter, modtage notifikationer når service er nødvendig og sender automatisk SMS til dine chauffører for at minde dem om at opdatere de totalte kørte kilometer

Tee-Kay Packaging Ltd

"ABAX har en intuitiv teknologi og har overleveret på alle fronter i forhold til det vi var lovet”.

- Paul Kilby, Kommunikations Manager 

Edge Equipment Hire 

"Fik leveret 9 af vores selvinstallerende GPS-trackers, og som lovet var de nemme at installere. Det tager kun nogle få minutter!"

- Lee Forshaw