Offentlig Sektor

Ønsker du at kunne tilbyde bedre kundeservice? Hvad med at være mere effektiv, samtidig med at du sørger for korrekt dokumentation og overholder skattereglerne?

God og effektiv service er et vigtig parameter for alle som arbejder inden for Offentlig Sektor. ABAX hjælper dig med, at holde dig inden for budget, få nøjagtig dokumentation, være i overensstemmelse med gældende skatteregler og yde bedre kundeservice. Vi kan også hjælpe dig med at holde styr på dit udstyr ved at dokumentere hvordan det bliver brugt. Du får overblik over hvor bilerne og medarbejderen er, samt sørger ABAX for at al dokumentation er samlet ét sted, og præsenteret i et digitalt kort. 

ANBEFALTE ABAX PRODUKTER
NYTTIGE TILLÆGSTJENESTER
HVAD SIGER VORES KUNDER

ABAX Triplog

You’ve got this eller We've got this-pakken

Læs mere og se pakkeindhold

ABAX Equipment Control

What happened-pakken

Læs mere og se pakkeindhold

ABAX Report Package

Vi har tilpasset forskellige rapporter efter de eksisterende skatteregler og kunders behov.

ABAX Scheduled Reports

ABAX Scheduled Reports gør administrationen og arbejdsbyrden mere effektiv, ved at du kan skræddersy og tilpasse rapporter efter dit behov og få dem tilsendt automatisk til din e-mail. 

ABAX Mobile

ABAX Mobile app hjælper bilens chauffør med at opdatere og vedligeholde kørebogen direkte fra en smartphone.

Assured Group Ltd

“ABAX Triplog har minimeret vores brændstofsomkostninger, givet os mulighed for at bekræfte vores ansattes arbejdstimer og hjælper os med planlægning af fremtidige arbejdsopgaver.”

- Karen McMillan, Flåde koordinator og administration

Malvik kommune

"Vi er glade og tilfredse med ABAX fordi det er nemt og enkelt at bruge. For virksomheden er dette en stor fordel eftersom behovet for dokumentation ofte dukker op." 

-Arne Edgar